Tuš kabine

U savremenom dizajnu kupatila, tuš kabine su postale veoma važne, dok su na samom početku one služile kao alternativa za kadu, naročito za manja kupatila. Dizajneri i proizvođači su vremenom toliko unapredili ovaj, sada već veoma popularan proizvod, da je postao nezaobilazan deo svakog modernog kupatila. Modeli modernih tuš kabina su raznovrsni i interesantni. Mi se bavimo isključivo tuš kabinama po meri. Za razliku od tipskih, u ovom slučaju imate veoma širok spektar mogućnosti prilagođavanja sopstvenom ukusu, kao i dimenzijama kupatila. Izdvojili smo nekoliko mogućih rešenja.

Tuš vrata:

Tuš vrata su pravo rešenje kada staklom treba zatvoriti prostor oivičen sa tri zida. Tuš vrata u zavisnosti od dimenzija prostora i dizajnerskih želja klijenata, mogu se izrađivati u nekoliko varijanti.

Četvrtaste tuš kabine:

Četvrtaste tuš kabine koriste se kada staklom treba oivičiti prostor u uglu između dva zida. Pravougaone tuš kabine izrađuju se u više varijacija, od kaljenog stakla 8mm ili 10mm, a u zavisnosti od dimenzija prostora ili želja klijenata

Klizne tuš kabine:

Klizne tuš kabine pogodne su za manje prostore ili prostore u kojima je klasično otvaranje vrata ograničeno nekim predmetom. Klizne tuš kabine predstavljaju pravi estetski i funkcionalni iskorak u odnosu na klasične tuš kabine koje se mogu naći na našem tržištu. Sve to upravo zbog toga jer su potpuno jednostavne i svedene na minimum okova, što im istovremeno pruža savršen estetski dizajn.

Izrađuju se u 3 varijante: klizna tuš vrata za instalaciju između tri zida, pravougaona klizna tuš kabina za nešto veće prostore i klizna tuš kabina sa dvoja vrata i ulazom na ćošku.

Specifične tuš kabine:

U specifične tuš kabine ubrajamo one koje ne potpadaju ni pod jednu grupu do sada pomenutih.

To su tuš kabine koje se nalaze pod kosinama, jednom svojom stranom naslanjaju na zid ili kadu, ili su pak oivičene staklom sa tri strane. Specifične tuš kabine su, u stvari, one kabine koje odgovarajau isključivo vašem prostoru i vašim željama, a mogućnosti su beskonačne i samo vaša mašta ili prostor su granica.

Sve tuš kabine zahtevaju precizno merenje, a ovaj tip posebno, kako bi se ceo posao valjano obavio i kako bi se tuš kabina mogla montirati.

Prednosti tuš kabina po meri:

  • Kvalitetni materijali – staklo kaljeno 8mm i 10mm, okov sa završnom obradom od nerđajućih materijala
  • Funkcionalnost – zaptivanje silikonskim gumama bez upotrebe silikona ili silikonima, bezbednost, prilagodljivost
  • Dizajn – atraktivan, moderan, minimalistički
  • Napravljeno po meri – individualnost, maksimalno iskorišćen prostor, originalna rešenja
  • Laka montaža
Vrh strane